8 Nisan 2012 Pazar

yeniden hayata :)

herkese merhaba,
çok uzun zamandır yazamıyorum. işler çok yoğun. bu arada hayatımda radikal kararlar aldım, henüz uygulamaya başlayamadım, biraz daha sabretmem gerekecek.

bu arada neler yaptığımı kısaca fotoğraflarla özetlemek gerekirse,

çok sevdiğim bir abim için bir yastık diktim. Kendisi Superman hayranı olduğu için mavi renk kullandım, üzerine de hama boncuklarından yaptığım superman amblemi yapıştırdım. Gözleri düğmeden, ağzı ise keçeden.  bu arada sırtında tıpkı Superman'de olduğu gibi kırmızı pelerin var, ama fotoğrafta görünmüyor.Tamamını elde diktim. Fotoğraf cep telefonu ile çekildiği için kalitesi çok düşük. Ama çalışırken o kadar heyecanla yaptım ki, evde fotoğrafını çekmeyi unutmuşum, hediyenin sahibi çekip gönderdi fotoğrafı :)

yine çok sevdiğim bir arkadaşım için keçeden 2 tane baykuş diktim. üzerindeki askıları tığla ördüm. baykuşlardan biri dişi, biri erkek. gözlerini siyah puldan yaptım, tamamını elde diktim. 

 bu arada pır pır kelebeğim, biricik kardeşimin doğum günüydü geçen hafta. neden bilmiyorum ama bu yıl çok güzel geçmesi için çok uğraştım. 20 kişilik minik bir parti düzenlendik. Gelen arkadaşlara minik hediyeler hazırladım. yukarıda görülen kalpleri hama boncuklarıyla yaptım, arkalarına üzerinde tarih yazılı etiketler yapıştırdım ve gelen kız arkadaşlarımıza hediye ettik. hatta parti sırasında herkes bu broşları kullandı. 11 tane sarı, kırmızı, pembe, mor, yeşil, mavi renklerde broşlar yaptım. gelen erkeklere ise aşağıda gördüğünüz ninja magnetleri hediye ettik. tabi arkalarına yine etiket yapıştırdım. herkeste o güne dair birer minik anı kalsın istedim.


son olarak kardeşimin doğum günü pastasını da ben yaptım. aslında pasta denemez. pastayı taşımak çok zor olacağı için minik cupcakeler yaptım, üzerlerini de şeker hamuru ile süsledim. herkes tarafından çok beğenildi. şeker hamuruyla ilk denemem olduğu için tam istediğim gibi olmadı, artık bir dahaki sefere :)


fotoğraf çekmeyi unutmuşum telaştan. arkadaşlarımızdan biri cep telefonuyla çekmiş, net değil ama elimizde başka fotoğraf yok ne yazık ki. 

bahar geldi, işler yavaş yavaş yoluna giriyor. artık daha fazla yazmaya çalışacağım.
herkese mutlu günler!


3 yorum: