17 Ocak 2012 Salı

ilk sipariş ve kısa bir özet!

yeni yıl çok hızlı başladı. şimdilik pek bir numarasını göremedim ama umudumu da yitirmedim. bu yıl güzel şeyler olacak. olmalı hatta.

ofiste işler çok yoğun. mesai saatleri yetmiyor, bir de eve iş getirip gece yarısına kadar çalışıyorum. üstelik bu yoğunluk bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. hal böyle bu aralar dikişe ara vermek durumda kaldım. bu durumdan bir hayli muzdaribim.

istanbul'da dün kar yağdı. ama ne yazık ki kar topu oynayamadan kar yerden kalktı bile. kar çok güzel, huzur veriyor insana. bu konuda hemfikirim ama istanbul'da kar tam bir facia. dün insanlar yollarda mahvoldular. neyse ki ben eve giderken deniz yolunu kullandığım için herhangi bir zorluk yaşamadım.

yine de tüm bu koşturmacanın içinde güzel birşey oldu.geçen hafta ankara'ya kermit bardak altlığı siparişi aldım. ilk siparişim olması nedeniyle büyük bir öneme sahip. yanında minik bir hediye ile gönderdim ankaraya. umarım kullanan kişiye mutluluk verir... siz de bu şirin bardak altlıklarından isterseniz, pasaj hesabımı kullanabilirsiniz.

bu akşam kendime izin verip biraz dikiş dikmeye kararlıyım. çok yakında yeni ürünlerle karşınızda olacağım. sevgiler...

7 yorum:

  1. Hayırlı olsun canım devamıda su gibi gelir peşisıra inşallah..

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Tüm bu koşuşturmacaların içinde kolaylıklar diliyorum canım.
    İlk siparişin hayırlı olsun.Bol müşteriler ve bol kazançlar diliyorum.Yeni cicileri bekliyoruz.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. hayırlı olsun arkadaşım. tuz biber üyelik bilgisi verdiğin için teşekkür edrim...

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı Cumalar ve hayırlı olur inşallah, sayfamda çekiilişlerim var gelirsen sevinirim, yakında yine var, beklerim, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, mutlaka katılacağım, sevgiler...

      Sil